Hunor: În anul Centenarului ar trebui să găsim loc pentru dialog

Liderul UDMR a declarat la Consiliul Reprezentanţilor Unionali de la Târgu Mureş că doreşte ca anul centenarului să fie un prilej pentru o mai bună colaborare interetnică.

Adăugat: 4 Martie 2018
Ultima actualizare:4 Martie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Kelemen Hunor, președintele UDMR
trimite pe mail

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a lansat ieri tuturor partidelor politice un apel la dialog şi colaborare pentru dezvoltarea proiectelor de care România are nevoie.

El a declarat la Consiliul Reprezentanţilor Unionali de la Târgu Mureş că doreşte ca anul centenarului să fie un prilej pentru o mai bună colaborare interetnică.

"Eu cred că în anul 2018, în anul Centenarului, ar trebui să găsim loc pentru un dialog, ar trebui să vorbim despre viitor, despre viitorul nostru comun, despre viitorul României, fiindcă tot ceea ce înseamnă trecutul cunoaştem, nu putem împărţi. S-ar putea să nu ajungem la un consens, nu acesta este scopul nostru, dar să vorbim despre viitor, să încercăm să găsim un proiect de ţară, să încercăm să ajungem la un consens în câteva chestiuni importante, ar fi extrem de necesar şi noi aici facem o propunere: chemăm toate partidele politice la un dialog permanent în tot timpul anului", a spus Kelemen Hunor. Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
4 Martie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza