Hunor îl acuză pe preşedintele Parlamentului Ungariei de amestec în campania din România

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, îl acuză pe preşedintele Parlamentului Ungariei, Kövér László, de amestec în campania electorală din România, afirmând că acesta "a făcut un deserviciu relaţiilor româno-maghiare".

Adăugat: 5 Iunie 2012
Ultima actualizare:5 Iunie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Kelemen Hunor susţine că, prin declaraţiile sale, Kövér László, face deservicii propriei ţări.

Liderul UDMR a declarat, la Arad, că problemele minorităţii maghiare se rezolvă în România, iar cine crede că prin declaraţii dure poate să influenţeze, se înşeală.    

"Dacă mă uit la ce scrie în presa internaţională, a făcut un deserviciu relaţiilor româno-maghiare. Noi avem o relaţie corectă cu premierul Orban şi promisiunea a fost la un moment dat, exprimată şi de ministrul de externe, Martonyi, la Bucureşti, că membrii Guvernului nu vor veni şi nu se vor implica în campania electorală din România", a spus Hunor.

Caravana UDMR, în Timiş

Caravana electorală a UDMR s-a aflat zilele trecute în localităţile din judeţul Timiş.

Candidatul Uniunii la preşedinţia Consiliului Judeţean, Halasz Ferencz, a declarat că "în judeţul Timiş, UDMR a pornit în campanie electorală cu o echipă experimentată şi foarte bine pregătită" şi "deşi datele demografice nu sunt de partea noastră, avem încrederea în unitatea maghiarimii bănăţene".
 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
5 Iunie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza