Hunor: Alegerile locale reprezintă un test pentru UDMR

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune că alegerile locale de duminică reprezintă, pentru Uniune, un test în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă.

Adăugat: 6 Iunie 2012
Ultima actualizare:6 Iunie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Kelemen Hunor este convins că UDMR va obţine un scor electoral foarte bun la alegerile locale din 10 iunie.

Liderul UDMR susţine că alegerile locale reprezintă un test pentru Uniune şi se arată optimist în ceea ce priveşte comunitatea maghiară, deoarece "vom demonstra că avem o susţinere de peste 80% din comunitatea maghiară şi acest lucru ne dă speranţe foarte solide că în noiembrie sau când or fi alegerile parlamentare vom avea un rezultat bun şi un grup parlamentar puternic".

"Dincolo de administraţia locală, este şi un test pentru noi, pentru alegerile parlamentare, fiindcă vom şti exact care este susţinerea comunităţii în ceea ce priveşte UDMR. Eu sunt convins că, la nivel politic, vom demonstra că avem o susţinere de peste 80% din comunitatea maghiară şi acest lucru ne dă speranţe foarte solide că în noiembrie sau când or fi alegerile parlamentare vom avea un rezultat bun şi un grup parlamentar puternic, atât la nivelul Camerei Deputaţilor, cât şi la nivelul Senatului", a declarat Hunor.
 Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
6 Iunie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza