Gyorgy Frunda, optimist că va câştiga Primăria Târgu-Mureş

Candidatul UDMR Gyorgy Frunda speră ca în cele două săptămâni de campanie, să reducă diferenţa dintre el şi contracandidatul său, actualul primar, aflat pe locul 1 în sondajele electorale.

Adăugat: 24 Mai 2012
Ultima actualizare:24 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul UDMR la Primăria Târgu Mureş, senatorul Gyorgy Frunda, a declarat, joi, că există două sondaje de opinie care dau o diferenţă de şase procente între el şi actualul primar, Dorin Florea, din partea Alianţei pentru Mureş, în favoarea celui din urmă.

Gyorgy Frunda crede că va reface în următoarele săptămâni această diferenţă.

"Sunt două săptămâni de muncă grea şi sper să recuperez cele şase procente, pentru că, aşa acum am spus şi rândul trecut, la sfârşitul campaniei electorale voturile se polarizează spre candidaţii care au şanse mari, deci cred că voturile se vor focaliza pe domnul Florea şi pe mine" a spus Gyorgy Frunda, citat de corespondentul RRA Raul Matiş.

Gyorgy Frunda a mai declarat că dacă va fi ales primar, va propune adoptarea unei hotărâri de consiliu prin care să se reducă la minimum impozitele şi să fie eliminate taxele locale pentru întreprinzătorii din Târgu Mureş.

De asemenea, György Frunda afirmă că doreşte să facă din Târgu-Mureş un oraş european decent şi liniştit. 

"Voi rămâne, sper, opt ani în fruntea oraşului, dacă voi fi ales. Deci să fie clar, nu renunţ la primărie, nu merg nici ministru de justiţie, nici ministru de externe, nu merg nici la Strasbourg. Vin acasă să rămân acasă" a promis el.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Raul Matiş
Adăugat:
24 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza