Guvernul vrea reluarea activităţii de cercetare şi producţie la Institutul Cantacuzino

Ministrul Sănătăţii a declarat că, în cel mai scurt timp, va prezenta un grafic de lucru cu privire la reluarea activităţii de cercetare şi de producţie a Institutului Cantacuzino.

Adăugat: 27 Iulie 2017
Ultima actualizare:27 Iulie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a anunţat, la începutul şedintei de Guvern, că astazi îl va numi pe profesorul Mircea Ioan Popa de la Universitatea de Medicină si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti în funcţia de manager al Institutului Cantacuzino din Bucuresti.

Ministrul a mai spus că, în cel mai scurt timp, va prezenta un grafic de lucru cu privire la reluarea activităţii de cercetare şi de producţie a Institutului Cantacuzino.

Florian Bodog a mai spus că, pe ordinea de zi suplimentara, a fost introdusă, pentru o primă citire, şi proiectul de lege a vaccinarii.

Tot la începutul şedinţei de Guvern, premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Sănătăţii să continue să-i identifice pe vinovaţii pentru situaţia creată în domeniul vaccinării, deoarece consideră că nu trebuiau sa moară copii pentru a se constata că ceva nu merge în acest domeniu, a mai spus premierul, potrivit redactorului RRA, Andrei Serban.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
27 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza