Guvernul va pune în dezbatere publică ordonanţa privind votul prin corespondenţă

Guvernul intenţionează să pună în dezbatere publică până la mijlocul lunii august un proiect de ordonanţă de urgenţă privind votul în străinătate.

Adăugat: 27 Iulie 2016
Ultima actualizare:27 Iulie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Dacian Cioloş a declarat la începutul şedinţei de astăzi a Executivului că noile modificări îşi propun să uşureze modalitatea prin care românii din străinătate pot vota.

Şeful Executivului consideră că numărul celor s-au înscris până acum în registrul electoral, pentru a putea vota în străinătate, de aproximativ 3.500 de persoane, este relativ mic.

Dacian Cioloş i-a cerut ministrului delegat pentru Relaţiile cu Românii de Pretutindeni să discute cu liderii partidelor politice pentru a le explica în detaliu intenţiile Guvernului, în privinţa alegerilor.

Guvernul a început tot astăzi pregătirile pentru ca România să poată găzdui brigada multinaţională NATO, a cărei constituire a fost decisă recent la Varşovia.

Această entitate ar urma să intre în acţiune în primăvara anului viitor pe teritoriul României şi la ea ar urma să participe militari din 6 state aliate.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
27 Iulie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza