Guvernul va lua o decizie cu privire la dublarea alocaţiilor până la 1 august

Alocaţiile pentru copii ar trebui să se majoreze de la 150 la 303, după ce legea care respinge amânarea dublării alocaţiilor pentru copii a fost declarată constituţională.

Adăugat: 26 Iulie 2020
Ultima actualizare:26 Iulie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Violeta Alexandru, ministrul Muncii. Sursa: Guvernul României
trimite pe mail

Până la 1 august, Guvernul va lua o decizie cu privire la dublarea alocaţiilor, după ce Ministerul Finanţelor va prezenta situaţia bugetară actuală - afirmă ministrul muncii, Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru: Fac parte dintr-o echipă în care ne consultăm cu privire la cea mai bună opţiune, iar această opţiune se bazează exclusiv pe o analiză obiectivă a posibilităţilor pe care bugetul le are în vederea susţinerii tuturor cheltuielilor solicitate. Cu privire la procent, Ministerul Finanţelor Publice urmează să prezinte o evaluare a situaţiei încasărilor la buget după această perioadă extrem de dificilă pe care am traversat-o, aşa cum vedem cu toţii, în baza cărei analize şi evaluări vom anunţa decizia noastră.

Alocaţiile pentru copii ar trebui să se majoreze de la 150 la 303, după ce legea care respinge amânarea dublării alocaţiilor pentru copii a fost declarată constituţională.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
26 Iulie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza