Guvernul se implică în combaterea cazurilor de exploatare a românilor aflaţi la muncă în străinătate

Premierul Mihai Tudose a discutat cu reprezentanţi ai ambasadei Spaniei la Bucureşti şi ai Ministerelor de Interne şi de Externe despre modalităţile de combatere a exploatării românilor care muncesc în Spania.

Adăugat: 1 August 2017
Ultima actualizare:1 August 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Reprezentanţii Ambasadei Regatului Spaniei la Bucureşti şi ai Ministerelor de Interne şi de Externe au discutat, ieri, la Palatul Victoria, cu premierul Mihai Tudose despre intensificarea colaborării pentru prevenirea şi combaterea cazurilor de exploatare a românilor aflaţi la muncă în Spania.

S-a stabilit că la nivelul celor două instituţii din România va fi creat un grup de lucru pentru problematica abuzurilor la care sunt expuşi muncitorii români şi a sclaviei moderne, sub directa coordonare a premierului.

După cum ne-a relatat redactorul RRA Petruţa Obrejan, Guvernul trebuie să intervină şi în cazul muncitorilor abuzaţi în Italia, spune comunitatea românilor din peninsulă.

Asociaţia Românilor din Italia semnalează că, recent, poliţia din această ţară a descoperit români abuzaţi pe plantaţiile din sud.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
1 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza