Guvernul pregătește noile măsuri de relaxare

Guvernul se va reuni săptămâna viitoare pentru pregătirea actelor normative necesare perioadei de după 1 iunie, când ar urma să intre în vigoare noi măsuri de relaxare.

Adăugat: 24 Mai 2020
Ultima actualizare:24 Mai 2020

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Şedinţa executivului va avea loc miercuri sau joi, a menţionat, astăzi, premierul Ludovic Orban, fără să facă alte precizări cu privire la documentele care urmează să fie discutate.

Liderul PNL a participat, astăzi, la inaugurarea Muzeului Naţional Brătianu, care are sediul la Ştefăneşti, Argeş, în Vila Florica, fostă reşedinţă a familiei Brătianu.

Evenimentul a avut loc cu ocazia aniversării a 145 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal.

Vizita prilejuită de inaugurarea Muzeului Naţional "Brătianu" a început cu un moment de reculegere al delegaţiei liberale la capela unde sunt îngumaţi membrii familiei Brătianu.

Primul ministru a primit informaţii despre modul în care a fost reamenajat edificiul administrat până de curând de Consiliul Judeţean Argeş.

Ludovic Orban: Iată că, şi prin intermdiul unui proiect de lege, şi prin intermediul unui concurs de împrejurări care a readus în proprietatea statului şi în administrarea Ministerului Culturii Vila Florica, dar şi prin intermediul unei activităţi laborioase a unor oameni entuziaşti, iată că putem să dăm românilor un loc în care să se întâlnească cu istoria, un loc în care pot cunoaşte viaţa înaintaşilor noştri care au pus cărămidă după cărămidă pentru evoluţia României şi pentru transformarea României într-un stat modern.

Premierul României a fost apoi primul care a semnat în cartea de onoare a noului Muzeu Naţional "Brătianu" şi a plantat în parcul Vilei Florica un stejar.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
24 Mai 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza