Guvernul îngheaţă preţurile la asigurările auto obligatorii

Guvernul va decide îngheţarea preţurilor RCA, a spus premierul Dacian Cioloş în deschiderea şedinţei de astăzi a Cabinetului său.

Adăugat: 14 Septembrie 2016
Ultima actualizare:14 Septembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Dacian Cioloş, premierul României
trimite pe mail

Guvernul va decide, astăzi, îngheţarea preţurilor la asigurările auto obligatorii.

Premierul Dacian Cioloş a precizat,  în deschiderea şedinţei executivului, că după discuţii cu toate părţile implicate s-a ajuns la concluzia că modificările legale necesare trebuie stabilite prin ordonanţă de guvern.

"Soluţia cea mai bună şi cea mai rapida pentru a rezolva această problemă care, încă o dată, trenează şi care riscă să pună în dificultate sectorul transportatorilor din România, am decis să venim cu o propunere de ordonanţă de urgenţă care include foarte multe din propunerile făcute de transportatori şi care au fost discutate cu ele - cred că din cca 14 propuneri, 12 se regăsesc în acest proiect de ordonanţă", a spus premierul.

Transportatorii rutieri au anunţat, dimineaţă, după discuţiile cu reprezentanţii guvernului, că vor renunţa la proteste dacă guvernul le acceptă revendicările şi le transpun în ordonanţa de urgenţă care se discută, la această oră, în şedinţa executivului.
  Autor:
Alin Şerbănescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
14 Septembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza