Guvernul discută modificarea Codului fiscal

Plata defalcată a TVA, modificarea Codului fiscal și modificarea legii privind statutul funcționarilor din Administrația Penitenciarelor se află pe ordinea de zi a ședinței de guvern.

Adăugat: 30 August 2017
Ultima actualizare:30 August 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE Şedinţa de guvern, programată la ora 14:00, a fost amânată pentru ora 15:30, întrucât se aşteaptă o serie de avize pentru proiecte de acte normative aflate pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei,  i-au declarat surse guvernamentale redactorului RRA, Petruţa Obrejan.

Guvernul va discuta,  două proiecte de ordonanţă referitoare la plata defalcată a TVA şi la modificarea Codului fiscal în sensul majorării accizei la carburanţi.

Potrivit unui comunicat al executivului, printre proiectele de acte normative se numără unul privind modificarea Legii privind statutul funcţionarilor publici cu statut special din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, precum şi un proiect de hotărâre privind achiziţia unui studiu de fezabilitate destinat construirii unui penitenciar.

Pe de altă parte, în şedinţa de astăzi va fi prezentată o notă privind stadiul acţiunilor în constatarea neîndeplinirii obligaţiilor declanşate de Comisia Europeană împotriva RomânieiAutor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
30 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza