Guvernul caută soluţii pentru achiziţia de noi ambulanţe

Preierul Sorin Grindeanu declară că trebuie găsită soluţia bugetară pentru achiziţia de noi ambulanţe.

Adăugat: 30 Mai 2017
Ultima actualizare:30 Mai 2017

Politica Romaneasca
Foto: Sorin Grindeanu, premierul României
trimite pe mail

Guvernul caută soluţii pentru achiziţia de noi ambulanţe.

Deocamdată,spune premierul Sorin Grindeanu,  în buget nu este specificată o astfel de investiţie.

Mâine, şeful executivului urmează să discute cu secretarul de stat Raed Arafat, ministrul de interne, Carmen Dan, şi cel al sănătăţii, Florian Bodog, în speranţa că se va putea ajunge la reînnoirea parcului de ambulanţe.

Mărirea parcului auto cu noi ambulanţe se află în atenţia executivului, spunea astăzi premierul Sorin Grindeanu, invocând de altfel şi o serie de întâlniri pe această temă cu miniştrii sănătăţii şi afacerilor interne, dar şi cu secretarul de stat Raed Arafat.

Şi mâine, după şedinţa de guvern, în jurul orei 15:00, ar urma să aibă loc o nouă discuţie la Palatul Victoria cu Raed Arafat, a mai spus premierul.

"Pe mine şi pe noi ar trebui să ne interesează în primul rând nu cine şi ce organizează, cât să existe aceste ambulanţe cât mai rapid, ca oamenii să beneficieze de ele. Eu mă aştept la soluţii din partea celor cu care mă voi întâlni mâine, în primul rând legate de finanţare, pentru că în momentul ăsta pe buget nu există finanţare pentru achiziţia acestor ambulanţe", a spus premierul.

În opinia lui Sorin Grindeanu, trebuie găsită sursa bugetară pentru cumpărarea acestor ambulanţe, dar toate demersurile trebuie să fie legale şi transparente.Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
30 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza