Guvernul a avizat favorabil Legea salarizării unitare

Guvernul a dat un vot favorabil Legii salarizării unitare, după ce mai multe ministere au depus observaţii pe marginea documentului.

Adăugat: 5 Mai 2017
Ultima actualizare:5 Mai 2017

Politica Romaneasca
Foto: Sorin Grindeanu, premierul României
trimite pe mail

Executivul a dat, astăzi, aviz favorabil Legii salarizării unitare, astfel încât proiectul să parcurgă un calendar normal de dezbatere şi aprobare în Parlament.

Acest punct de vedere a fost solicitat de către Senat, care este prima cameră care va dezbate proiectul acestei legi.

Ministrul muncii, Olguţa Vasilescu, a precizat că mai multe ministere au depus observaţii, pe marginea documentului, care vor fi transmise legislativului.

"Legea respectă programul de guvernare şi ţintele asumate în acest program. Desigur că ea poate suferi modificări la Parlament, dar nu credem că vor fi de natură să modifice şi principiile din această lege. Iniţiatorii au fost în permanent contact cu ministerele de resort şi s-a colaborat foarte bine şi noi sperăm să fie adoptată până la data de 1 iulie, aşa cum este prevăzut şi în programul nostru de guvernare. De altfel, faptul că ea a fost transmisă direct Parlamentului României şi nu a fost asumată prin Guvernul României, ca şi proiect de lege, scuteşte cu o lună de zile toate termenele de adoptare", a spus Lia Olguţa Vasilescu. Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
5 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza