Grindeanu: România are nevoie de stabilitate și predictibilitate

Premierul Grindeanu a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care susține că România are nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Adăugat: 11 Iunie 2017
Ultima actualizare:11 Iunie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Sorin Grindeanu, premierul României
trimite pe mail

Premierul Sorin Grindeanu susține că România trebuie să aibă suficientă maturitate politică și viziune pentru a profita de oportunitățile pe care le are.

De asemenea premierul susține, într-un mesaj pe Facebook,  că este important dialogul între Președinția României, Senat, Camera Deputaților si Guvern.

Grindeanu mai susține că votul din decembrie 2016 a arătat că românii vor  un guvern cu largă susținere parlamentară și stabil, iar încrederea lor "nu poate fi înșelată cu noi schimbări, noi crize politice, eventual alte alegeri".

"România are astăzi în față mai multe oportunități, care ne pot îndrepta decisiv pe drumul progresului și prosperității. Dar pentru asta avem nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Votul din decembrie 2016 ne-a arătat că și românii vor același lucru: un guvern cu largă susținere parlamentară și stabil. Această încredere pe care ne-au acordat-o românii nu poate fi înșelată cu noi schimbări, noi crize politice, eventual alte alegeri - într-un cuvânt INSTABILITATE.

Vizita lui Klaus Iohannis în SUA a relansat parteneriatul nostru strategic. Întâlnirile pe care le-am avut în Israel, Austria, Franța și Croația, contactele cu oficiali UE, tot acest efort merge în aceeași direcție: să arătăm că România este capabilă să-și respecte promisiunile, că investitorii pot avea încredere în noi.

Depinde de noi să arătăm că suntem o națiune unită și determinată să meargă pe drumul cel bun. Cred că dialogul între Președinția României, Senat, Camera Deputaților si Guvern este important.

Ca români, avem în față aceste oportunități. Doar trebuie să avem suficientă maturitate politică și viziune să și profităm de ele. De aceea, România are nevoie de stabilitate si predictibilitate!",
scrie premierul pe Facebook.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
11 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza