Grindeanu: România are bani, "dar autorităţile nu ştiu să-i folosească"

România dispune de bani, dar , autorităţile nu ştiu să-i folosească a afirmat, astăzi, la Tulcea, premierul Sorin Grindeanu, la o întâlnire cu primarii.

Adăugat: 24 Martie 2017
Ultima actualizare:24 Martie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Sorin Grindeanu, premierul României
trimite pe mail

Şeful guvernului a susţinut că multe proiecte finanţate din fonduri europene sunt oprite de proceduri inutile şi a anunţat o clarificare a cadrului legal pentru investiţiile strategice, care ar putea scurta multe termene înainte de execuţia propriu-zisă a lucrărilor.

Pe transporturi, pe energie şi pe apărare, unde discutăm de bani foarte mulţi, care şi în momentul ăsta, dacă vreţi să discutăm de transporturi, sunt, doar că noi nu suntem în stare să-i cheltuim. În Timiş, fiind Autostrada de la Nădlac, care ar trebui să vină până la Constanţa, se dublează costurile unui lot din ăsta de autostradă de ce? Că trebuie să facem un culoar pentru urşi. Eu vă spun că acolo noi nu avem urşi în Timiş", a spus Grindeanu.

Şi liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, tot la Tulcea, ieri, că Legea privind achiziţiile strategice ar putea fi dezbătută în Parlament în termen de o lună.

El a precizat că una dintre primele investiţii ce s-ar putea realiza printr-o procedură simplificată de achiziţii ar putea fi Podul peste Dunăre, care să lege judeţele Tulcea şi Brăila.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
24 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza