Grindeanu: Reabilitarea drumurilor judeţene şi naţionale, o prioritate a guvernului

Premierul Sorin Grindeanu a discutat astăzi cu autorităţile locale din judeţul Bistriţa-Năsăud, despre îmbunătăţirea infrastructurii rutiere din această zonă.

Adăugat: 11 Aprilie 2017
Ultima actualizare:11 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Sorin Grindeanu a discutat astăzi cu autorităţile locale din judeţul Bistriţa-Năsăud, despre îmbunătăţirea infrastructurii rutiere din această zonă.

El a fost însoţit şi de ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, iar împreună au vizitat un şantier de reabilitare a două drumuri judeţene.

Premierul Sorin Grindeanu le-a reamintit autorităţilor locale din judeţul Bistriţa-Năsăud că reabilitarea drumurilor judeţene şi naţionale reprezintă o prioritate a guvernului său.

În acest domeniu, premierul nu mai vrea vorbe, ci doar fapte.

"Sunt convins că lumea s-a săturat de vorbe, s-a săturat de drumuri desenate pe tablă cu carioca, s-a săturat de termene care nu sunt respectate, s-a săturat de tot ceea ce ştiţi că s-a întâmplat în aceşti ani ", a spus şeful executivului.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a precizat că există banii necesari pentru a fi terminate lucrările de modernizare pentru două drumuri judeţene, 17 C şi 17 D.

El a amintit şi de un proiect foarte important, drumul expres Turda - Halmeu.

"Este un proiect extraordinar de important, care se întinde pe patru judeţe. Având în considerare că ne dorim foarte mult să avem o absorbţie pozitivă şi în creştere pe proiectele finanţate pe fonduri europene, am discutat şi cu domnul prim-ministru Sorin Grindeanu şi am stabilit ca drumul expres, deşi era prevăzut în MasterPlanul de Transport începând cu 2021, să îl tragem mai aproape şi în 2018 să lansăm procedurile de achiziţie pentru studiul de fezabilitate pentru acest drum expres", a afirmat Răzvan Cuc.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
11 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza