Grindeanu: Autoritățile să rămână în stare de alertă

Premierul Sorin Grindeanu le-a cerut autorităţilor centrale şi locale să rămână în stare de alertă pentru a le veni în ajutor celor care au nevoie.

Adăugat: 8 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:8 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Videoconferință la sediul MAI. Sursa: MAI
trimite pe mail

Despre problemele generate de vremea rea de până acum, dar şi despre prognoza îngrijorătoare a meteorologilor, care anunţă câteva zile foarte geroase, s-a discutat sâmbătă seara,  la videoconferinţa cu prefecţii convocată la Ministerul de Interne.

Premierul Sorin Grindeanu a insistat că oamenii blocaţi din cauza viscolului pe Autostrada Soarelui A2, dar şi cele câteva zeci de mii de gospodării lipsite de curent electric au fost cele mai grave probleme şi le-a cerut autorităţilor centrale şi locale să rămână în stare de alertă pentru a le veni în ajutor celor care au nevoie.

"Vreau să trataţi fiecare situaţie apărută ca şi cânda ar fi o problemă personală a dumneavoastră. Vă rog să vă gândiţi că oamenii care sunt blocaţi la kilometrul 138 - 139, acum, de exemplu, pe autostrada A2, acolo se află fiul dvs, sau mama dvs, sau soţia dvs. şi să trataţi toate lucrurile în acest mod", a spus Sorin Grindeanu.

Toate persoanele care fuseseră în benzinăriile de pe autostrada A2 au fost evacuate, în cele din urmă, în siguranţă.

Dar, nemulţumit de modul în care au fost deszăpezite drumurile naţionale şi autostrăzile, premierul Grindeanu a cerut astăzi ministrului Transporturilor să îl demită pe şeful Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

VIDEO Videoconferința convocată de Ministerul de Interne.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
8 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza