Grindeanu: Am mare încredere în Programul Naţional de Dezvoltare Rurală

Şeful guvernului a avut o serie de întâlniri pe tema Programului Naţional de Dezvoltare Locală şi a modului în care pot fi alocate fondurile aferente acestuia.

Adăugat: 17 Martie 2017
Ultima actualizare:17 Martie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Sorin Grindeanu, premierul României
trimite pe mail

Stadiul investiţiilor din judeţul Caraş-Severin, gestionarea bugetului local şi gradul de absorbţie a fondurilor europene, sunt problemele pe care premierul Sorin Grindeanu le discută cu oficialităţile din administraţia judeţului, cu primarii şi cu şefii instituţiilor descentralizate.

Şeful guvernului a avut deja o serie de întâlniri pe tema Programului Naţional de Dezvoltare Locală şi a modului în care pot fi alocate fondurile aferente acestuia.

Primul ministru Sorin Grindeanu a fost întâmpinat, între alte oficialităţi locale, de preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, fost coleg de bancă al premierului, şi de tatăl acestuia, consilierul judeţean Nicolae Grindeanu.

Silviu Hurduzeu a cerut sprijinul Guvernului pentru repararea celor 864 de km de drum judeţean, precum şi alte elemente de infrastructură ale judeţului aflate într-o stare deplorabilă.

Premierul Sorin Grindeanu a spus că are mare încredere că Programul Naţional de Dezvoltare Rurală va rezolva o parte din aceste probleme, PNDR fiind un succes la nivel naţional.

Primul ministru a solicitat celor prezenţi în sala Consiliului Judeţean să lase deoparte politica şi să se ocupe de administraţie într-un judeţ în care în 20 de ani nu s-a făcut aproape nimic, afirmaţie făcută în calitate de locuitor al Caraş-Severinului.
 Autor:
Mario Balint
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
17 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza