Grevă administrativă a edililor PSD din Constanţa

Primarii PSD şi angajaţii primăriilor din Constanţa sunt nemulţumiţi de tăierea salariilor şi reducerea cheltuielilor. Foto: primaria-constanta.ro

Adăugat: 18 Octombrie 2010
Ultima actualizare:18 Octombrie 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Mai multe primării din judetul Constanţa conduse de edili social democraţi  sunt, de luni,  în grevă adiministrativă.


Greva este una japoneză, funcţionarii fiind  prezenţi la servciu pentru a  rezolva problemele cetăţenilor.Aproximativ 100 de persoane din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa au întrerupt lucrul pentru două ore şi au ieşit în faţa instituţiei pentru a protesta şi a scanda lozinci antiguvernamentale.


Semnalul grevei administrative a fost dat chiar de catre preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, în cadrul întrunirii Ligii aleşilor PSD, desfăşurată vineri, la Bucureşti, înaintea Comitetului Executiv National al PSD.


Primarii PSD dar şi angajaţii din primării au fost de acord cu delanşarea grevei administrartive pentru că sunt nemultumiţi de tăierea cu 25% a salariilor si de reducere a cheltuielilor.


Mai mult, edilii locali PSD din judetul Constanta solicită susţinerea cofinanţărilor pentru proiectele europene şi alocarea continuă de fonduri pentru proiectele susţinute de ministere.


Există însă şi lideri de sindicat din primării care nu sunt de acord cu greva administrativă şi consideră că politicul nu ar trebui să impună astfel de măsuri.


Primarii PD-L din judeţul Constanţa, sunt de acord că salariile sunt mici, că  nu se mai pot promova proiecte europene şi nici investiţii în localităţi, dar susţin că greva administrativă nu este o soluţie, pentru că face rău în primul rând cetăţenilor.
 Autor:
Mona Constantinescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
18 Octombrie 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza