Grădiniţele, şcolile şi liceele din Bucureşti rămân închise până luni

Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că școlile vor rămâne închise până luni. Decizia a fost luat în urma consultărilor cu ministrul educaţiei, dar şi cu medicii şi părinţii.

Adăugat: 9 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:9 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Grădiniţele, şcolile şi liceele din Bucureşti rămân închise până luni, a anunţat  primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Ea a explicat că a luat această decizie după ce s-a consultat cu ministrul educaţiei, dar şi cu medicii şi părinţii.

Edilul şef a vorbit şi despre măsurile luate de municipalitate pentru deszăpezirea trotuarelor.

"Având în vedere condiţiile meteo vitrege, începând de mâine seară, miercuri şi chiar joi, în mod raţional şcoala ar putea să înceapă în Capitală vineri, ceea ce ar fi neplăcut, pentru că ar fi o zi de sfârşit de săptămână. De aceea, împreună am luat decizia ca toate cursurile să înceapă luni, 16 ianuarie. De asemenea, atunci se vor deschide toate creşele, grădiniţele, şcolile şi liceele. În privinţa trotuarelor care aparţin asociaţiilor de proprietari şi agenţilor economici, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, cât şi poliţiile locale de sectoare au mers astăzi şi au distribuit somaţii şi sperăm ca până mâine să se conformeze. Ideea nu este să se ajungă până la amendă, ci să se facă o degajare a acestor trotuare", a spus Gabriela Firea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
9 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza