Gorghiu: Cătălin Predoiu, singurul om care poate să conducă Primăria Generală

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a îndemnat alegătorii să susţină, prin vot, candidaţii partidului la alegerile locale.

Adăugat: 28 Mai 2016
Ultima actualizare:28 Mai 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ghorghiu susţine că fiecare vot acordat lui Cătălin Predoiu reprezintă o şansă în plus ca un manager eficient să vină la Primăria Capitalei.

"E nevoie ca primarul viitor al Capitalei să fie obligatoriu un om integru, un om cu experienţă profesională, cu experienţă administrativă, un om energic care are performanţă şi a avut performanţă până în acest moment. Un primar trebuie să vină cu soluţii serioase pentru Capitală. Singurul om care poate să conducă în acest moment cu forţă, cu pricepere Primăria Generală este colegul nostru Cătălin Predoiu", a afirmat Alina Ghorghiu, citată de redactorul RRA, Mugur Mihăiţă.

Liviu Dragnea: În Transilvania se simte cu curent favorabil de susţinere pentru PSD

Aflat în turneu electoral în Transilvania, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că, în ultima perioadă, interesul cetăţenilor din zonă pentru PSD a crescut.

Corespondentul RRA Stelian Radu Cacuci aminteşte că Liviu Dragnea le-a transmis candidaţilor partidului să aibă încredere în potenţialul lor.

"Dar, în special, în Transilvania se simte cu curent favorabil de susţinere pentru PSD. Este altceva faţă de ce a fost până acum. Sunt argumente, sunt motive, pe unele le ştim, pe altele le bănuim, pe altele nu le ştim, dar există un curent favorabil pentru PSD. Vom câştiga localităţi pe care nu le-am avut, vom obţine scoruri pe care nu le-am mai obţinut în această zonă, ceea ce va reprezenta o opţiune serioasă pentru alegerile parlamentare", a estimat liderul PSD.

Traian Băsescu: Puteţi realiza foarte multe într-un mandat, dacă aveţi voinţă politică

Este mesajul transmis de Traian Băsescu, preşedintele PMP, candidaţilor din Bucureşti. El a mai spus că totul este un angajament pe care şi-l asumă în fa?a cetăţenilor.

"Pentru noi, totul este un angajament de a ne dedica comunităţilor cărora le propunem primari. Vreau să vă transfer şi convingerea că putem câştiga. Suntem de fapt soluţia corectă. Totul este să le explicăm bucureştenilor. Noi avem candidaţii potriviţi", a afirmat acesta, potrivit redactorului RRA Alexandra Cristea.

Tăriceanu avertizează asupra rupturii dintre administraţia locală şi cetăţeni

Co-preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spunea, la Craiova, că, din păcate, în România există o ruptură între administraţia locală şi cetăţeni, care se manifestă pe toată durata mandatului.

Corespondentul RRA Florin Firu preciza că, pentru schimbarea situaţiei, Călin Popescu Tăriceanu a prezentat şi o soluţie în faţa candidaţilor ALDE:

"Cu ocazia alegerilor, candidaţii vin să se întâlnească cu alegătorii, le cer votul, după care patru ani de zile nu mai comunică cu ei. Şi acesta este un deficit de democraţie extraordinar care trebuie să dispară. Acesta este motivul pentru care cred că, în viitor, toţi aleşii ALDE vor avea obligaţia unei consultări permanente cu cetăţenii şi una din modalităţile concrete va fi realizarea de referendumuri locale pe problemele esenţiale ale localităţii", a explicat Tăriceanu.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a mers la Satu Mare pentru a-l susţine pe candidatul Uniunii la primăria municipiului.

Despre Kereskeny Gabor, liderul UDMR, Kelemen Hunor, a spus că face o politică apropiată de oameni.

"Prin programele cu care vine dl Kereskeny Gabor, prin modalitatea de a face politică, prin apropierea dlui Keresekeny de oameni, de cetăţeni, eu cred că este garanţia ca Satu Mare să reintre pe un drum al dezvoltării şi să recupereze ceea ce s-a pierdut", a atras atenţia liderul UDMR.  A consemnat corespondentul  Adrian Marchiş

UNPR reprezintă alternativa, prin candidaţii tineri, oameni care nu au mai făcut politică, spunea, la Zalău, candidatul formaţiunii la primăria municipiului, Mircea Abrudan.

"Nu poţi să obţii rezultate diferite, făcând mereu acelaşi lucru. UNPR propune o abordare diferită, dacă vreţi, o altă soluţie. UNPR-ul în primul rând se referă la programul economic. Noi propunem impozitarea progresivă. Din surse foarte sigure, ştiu că această impozitare se practică în Germania, cu soluţii care reflectă situaţia pozitivă a economiei germane", spus Mircea Abrudan, citat de  corespondentul RRA, Adrian Lungu.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
28 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza