Gorghiu, atac la Ponta

Gorghiu susține că, din poziția de președinte al Camerei Deputaților, Victor Ponta ar putea să controleze mai ușor procedurile parlamentare în cazul ridicării imunității.

Adăugat: 3 Mai 2016
Ultima actualizare:3 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Alina Gorghiu, copreședinte PNL
trimite pe mail

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, este de părere că miza PSD legată de preşedinţia Camerei Deputaţilor este de a crea o situaţie politică prin care să fie blocată lupta împotriva corupţiei.

Într-o postare pe Facebook, Alina Gorghiu susţine că Victor Ponta îşi doreşte şefia deputaţilor pentru că, astfel, ar putea controla mai uşor procedurile parlamentare în cazul ridicării imunităţii celor anchetaţi în prezent.

"De ce își dorește Victor Ponta locul lui Valeriu Zgonea? Pentru că din poziția de președinte al Camerei Deputaților ar putea să controleze mai ușor procedurile parlamentare în cazul ridicării imunității. Pe oricine va propune PSD pentru această funcție, în cazul demiterii lui Zgonea, va trebui să îndeplinească o condiție: să aibă, dacă nu o condamnare, măcar un dosar penal sau să fie un susținător al platformei anti-justiție. De fapt, miza PSD legată de președinția Camerei Deputaților este de a crea o situație politică prin care să blocheze lupta împotriva corupției și să îi scape basma curată pe cei anchetați în prezent", a scrie Gorghiu pe Facebook.

Vă reamintim, că, după excluderea sa din PSD, Valeriu Zgonea nu mai este dorit de social democraţi nici în fruntea Camerei Deputaţilor.

Astăzi, grupul PSD a decis, în unanimintate, începerea procedurilor pentru revocarea de la şefia Camerei Deputaților a lui Valeriu Zgonea, iar numele lui Victor Ponta este vehiculat pentru preluarea acestei funcţii.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza