Gheorghe Flutur este noul lider al Ligii Aleşilor Locali ai PNL

Gheorghe Flutur a fost ales lider al Ligii Aleşilor Locali ai PNL, în cadrul Congresului desfășurat la Cluj-Napoca.

Adăugat: 26 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:26 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Gheorghe Flutur.Sursa: wikipedia
trimite pe mail

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, este noul lider al Ligii Aleşilor Locali ai PNL.

El a fost ales în cadrul Congresului Ligii, desfăşurat, astăzi, la Cluj-Napoca. Gheorghe Flutur a acuzat actuala guvernare că alocă fonduri pentru proiectele de dezvoltare locală după criterii politice şi a spus că este nevoie de o descentralizare reală a administraţiei:

"Nu trebuie să pedepsim unităţile administrative care sunt harnice şi la achiziţii şi la încasări şi la iniţiative, dar guvernul central cum ştie să adune trebuie să echilibreze de acolo, nu pe spatele altora din teritoriu. Nu este corect. Eu cred că în România absorbţia stă foarte rău şi va trebui să găsim soluţii prin descentralizare reală, şi vă vorbeşte un om care a fost doi ani ministru. Ştiu mentalitatea centrală, totul să centralizezi la Bucureşti; ori nu se poate, şi absorbţia merge prost şi pentru că, pentru orice cămin cultural pe care trebuie să-l renovezi, trebuie să mergi la Bucureşti", a spus Gheorghe Flutur.

Printre participanţii la Congresul Ligii Aleşilor PNL, s-au mai aflat, printre alţii, liderul liberal, Ludovic Orban şi fostul premier, Emil Boc, în prezent primar al oraşului Cluj-Napoca transmite corespondentul RRA, Cluadiu Pădurean.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
26 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza