Gheorghe Bunea Stancu, revocat din funcţia de lider al PSD Brăila

Gheorghe Bunea Stancu va fi revocat, mâine, din functia de preşedinte al PSD Brăila, pe care o deţine din 2008, în cadrul unei conferinţe extraordinare, care va avea loc la Casa Tineretului.

Adăugat: 11 Decembrie 2014
Ultima actualizare:11 Decembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Gheorghe Bunea Stancu
trimite pe mail

Anterior, Gheorghe Bunea Stancu a fost revocat  de către prefectul judeţului şi din funcţia de preşedinte de CJ Brăila, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunţat definitiv în cazul său, declarându-l în conflict de interese.

Potrivit prim-vicepresedintelui PSD Braila, primarul Aurel Simionescu, decizia de organizare a unei Conferintei Extraordinare apartine Comitetului Executiv Naţional.

În conformitate cu statutului PSD, revocarea din funcţie se face în conferinţa extraordinară, în conditiile în care preşedintele în cauza nu îsi dă singur demisia.

Singurul care s-a înscris pentru a candida la sefia PSD Braila este deputatul Mihai Tudose, transmite corespondentul RRA, Gina Bahor.

Magistraţii Tribunalului Galaţi au decis, pe 9 august 2014, aplicarea măsurii de arest la domiciliu în cazul preşedintelui Consiliul Judeţean Brăila,

Magistraţii Tribunalului Galaţi au respins cererea procurorilor DNA Galaţi cu privire la luarea măsurii de arestare preventivă în cazul preşedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a vicepreşedintelui CJ Braila, Florin Mija şi a şefului biroului de achiziţii din cadrul CJ Brăila, Nicolae Moisiu.

Procurorii DNA îi cercetează pe cei trei pentru abuz în serviciu în formă continuantă, iar, în plus, pe preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu şi pentru conflict de interese.Autor:
Gina Bahor
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
11 Decembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza