Georgică Severin, votat preşedinte - director general al Radio România

Preşedintele noului Consiliu de Administraţie al Radioului Public, Georgică Severin, a fost ales de Parlament cu 233 de voturi pentru şi 24 împotrivă.

Adăugat: 27 Septembrie 2017
Ultima actualizare:27 Septembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Georgică Severin -arhivă foto
trimite pe mail

Georgică Severin a primit votului Parlamentului pentru funcţia de preşedinte-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Procedura legislativă s-a încheiat cu puţin timp în urmă.

Preşedintele noului Consiliu de Administraţie al Radioului Public, Georgică Severin,  a fost ales cu 233 de voturi pentru şi 24 împotrivă.

La audierile din Comisiile de Cultură, Georgică Severin a declarat că obiectivele sale vizează modernizarea instituţiei din punct de vedere tehnologic, menţinerea audienţei, dar şi clarificarea cadrului legislativ de funcţionare a Radioului public.

Georgică Severin a fost desemnat de membrii noului Consiliu de administraţie al SRR, care a fost validat tot astăzi de plenul reunit cu 310 voturi pentru şi 11 împotrivă.

Totodată, Doina Gradea a fost  aleasă cu majoritate de voturi în funcţia de director general interimar al Televiziunii Publice, pentru un mandat de cel mult 6 luni.

Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
27 Septembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza