Georgică Severin este noul director general interimar al Radio România

Georgică Severin, fost senator, preia de astăzi, funcția de director general interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Adăugat: 28 Aprilie 2017
Ultima actualizare:28 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Georgică Severin
trimite pe mail

Fostul senator Georgică Severin este, de astăzi, director general interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune, după ce, aseară, a fost publicată în Monitorul Oficial decizia de miercuri a plenului Parlamentului României.

Tot miercuri, Parlamentul a respins rapoartele de activitate ale Radioului public pe anii 2015 şi 2016, ceea ce a atras, potrivit legii, atât demiterea Consiliului de Administraţie, cât şi a preşedintelui director general al instituţiei. Comisia de Cultură a Senatului a motivat, în raportul înaintat plenului, că demiterea Consiliului de Administraţie nu are legătură cu performanţele editoriale ale Radio România, ci cu problemele de etică şi integritate pe care le au unui dintre membrii acestuia.

Preşedintele Comisiei de Cultură a Senatului, Lucian Romaşcanu, a anunţat că, în cel mult două săptămâni, va fi supusă votului final legea prin care vor fi separate funcţiile de director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, la Radio şi la TVR.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema

TagsToate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza