George Simion a fost ales președinte al Alianţei pentru Unirea Românilor

Noul preşedinte AUR, George Simion, a susţinut că partidul trebuie să se regăsească la guvernare, după viitoarele alegeri.

Adăugat: 27 Martie 2022
Ultima actualizare:27 Martie 2022

Politica Romaneasca
Foto: George Simion. Sursa: facebook.com/george.simion.unire
trimite pe mail

George Simion este noul preşedinte al Alianţei pentru Unirea Românilor.

El a câştigat şefia partidului într-o manieră categorică, obţinând 784 de voturi din cele 822 exprimate de delegaţi.

George Simion a candidat cu moţiunea "România bogată, creştină şi democrată".

George Simion le-a transmis colegilor săi că datoria AUR este să lupte pentru democraţie, libertate, identitate şi prosperitate.

De asemenea, noul preşedinte AUR a susţinut că partidul trebuie să se regăsească la guvernare, după viitoarele alegeri.

În plan intern, AUR va sprijini natalitatea şi va încuraja educaţia, iar în plan extern va susţine participarea activă a României în NATO şi într-o Europă a naţiunilor, mai spunea George Simion.

George Simion: Avem datoria de a depolitiza instituţiile statului român, avem datoria de a pune o ierarhie a valorilor în vârful mesei - aici vii să dai pentru ţară, nu vii să iei pentru tine! Trebuie să ne folosim mintea şi armele, metaforic spun, pentru a face bine ţării. România este o ţară bogată care, din nefericire, are populaţia cea mai sărăcită. România a ajuns aici, în 2022, pentru că nu a fost condusă de oameni care să pună interesul naţiunii române deasupra propriei persoane .

Delegaţii la congres au stabilit, prin vot, la propunerea lui George Simion, ca viitorul candidat AUR la preşedinţia României să fie desemnat direct de către cetăţeni.

De asemenea, au fost adoptate două rezoluţii: prima referitoare la unirea Basarabiei cu România pentru a ajuta integrarea Republicii Moldova în NATO, iar cea de-a doua privind recuperarea independenţei energetice faţă de Rusia.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 Martie 2022


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza