George Scutaru va fi consilier prezidenţial pe probleme de securitate

Liberalul George Scutaru a anunțat că demisionează din Parlament, pentru că va îndeplini funcția de consilier prezidenţial pe probleme de securitate al preşedintelui Klaus Iohannis.

Adăugat: 16 Decembrie 2014
Ultima actualizare:19 Decembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: George Scutaru
trimite pe mail

Deputatul PNL George Scutaru a anunţat marţi că va deveni consilier prezidenţial pe probleme de securitate, urmând ca vineri să-şi dea demisia din Parlament.

"Intenţionez să-mi anunţ demisia şi din Parlament. Ar fi o stare de incompatibilitate între calitatea de membru al Parlamentului şi cea de consilier prezidenţial şi am considerat că ar fi normal, ţinând cont că mâine şi poimâine, adică miercuri şi joi, vor fi activităţi doar în Comisiile de buget-finanţe, decizia de înlocuitor în calitatea de lider de grup să fie luată astăzi, vineri dimineaţă fiind ultima şedinţă a Camerei Deputaţilor, ocazie cu care o să-mi depun demisia din Parlament", a declarat Scutaru la Parlament, potrivit Agerpres.

El a indicat că va fi consilier prezidenţial pe probleme de securitate al preşedintelui Klaus Iohannis.

Deputaţii PNL l-au ales lider al grupului parlamentar pe Ludovic Orban, după ce George Scutaru şi-a depus mandatul de lider.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
16 Decembrie 2014
Ultima actualizare:
19 Decembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza