George Maior, directorul SRI îşi pune mandatul la dispoziţia noului preşedinte

Directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, a reafirmat că îşi va ţine cuvântul şi îşi va pune mandatul la dispoziţia noului preşedinte Klaus Iohannis.

Adăugat: 21 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:21 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: sri.ro Şeful SRI, George Maior-dreapta-la Targul de carte Gaudeamus
trimite pe mail

El a făcut această declaraţie, astăzi,  la Târgul Gaudeamus, unde şi-a lansat cărţile "Despre intelligence" şi "Spion pentru eternitate".

"Întotdeauna îmi ţin cuvântul. Nu vreau să revin la declaraţiile iniţiale, le ştiţi. În momentul în care domnul preşedinte îşi va prelua mandatul, aşa cum am spus şi de acea dată, va face o analiză, îşi va forma o opinie despre felul în care mi-am exercitat mandatul şi va lua o decizie în conformitate cu ceea ce va vedea", a spus Maior.

George Maior a mai spus că noul preşedinte îşi va putea face o opinie despre mandatul său şi cu ocazia bilanţului SRI.

"În momentul în care domnul preşedinte îşi va prelua mandatul, va face o analiză, care va fi facilitată şi de faptul că intrăm în bilanţul Serviciului Român de Informaţii de la sfârşitul anului şi începutul anului viitor, îşi va forma o opinie despre felul în care mi-am exercitat mandatul şi va lua domnia sa o decizie în conformitate cu ceea ce va vedea", a spus Maior.

Amintim că, în data de 3 noiembrie, imediat după primul tur al alegerilor prezidenţiale, George Maior a afirmat că după cel de-al doilea tur îşi va prezenta demisia din funcţia de director al SRI noului preşedinte şi că acesta va decide dacă îl va păstra sau nu.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
21 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza