George Maior, director SRI

AUDIO "S-au transmis rapoarte în privinţa Oltchim de foarte multă vreme de către SRI, aproximativ 190 de rapoarte în decursul anilor, astfel încât situaţia de acolo a fost foarte bine cunoscută, de toate guvernele".

Adăugat: 28 Septembrie 2012
Ultima actualizare:28 Septembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Serviciul Român de Informaţii a transmis, în decursul anilor, aproximativ 190 de rapoarte în ceea ce priveşte situaţia de la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea, a declarat, vineri, directorul SRI, George Maior.

"S-au transmis rapoarte în privinţa Oltchim de foarte multă vreme de către SRI, aproximativ 190 de rapoarte în decursul anilor, astfel încât situaţia de acolo a fost foarte bine cunoscută, spun eu, de toate guvernele", a precizat Maior.

El a spus că sunt rapoarte secrete şi nu va discuta despre acest lucru, dar a subliniat că "situaţia de la Oltchim a fost dintotdeauna cunoscută".

"Este dificil să faci public un raport fără să desecretizezi un raport, lucru care se desfăşoară în anumite condiţii şi nu cred că este cazul de acest lucru. Misiunea unui serviciu secret este de a transmite informaţii secrete, nu de a transmite informaţii publice", a spus Maior.

AUDIO George Maior

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seară, într-o emisiune la România TV, că serviciile secrete i-au furnizat informaţii cu privire la Oltchim, lucru pe care probabil l-au făcut şi pentru guvernele Boc şi Ungureanu.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
28 Septembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza