George Maior "a refuzat să răspundă la toate întrebările Comisiei de anchetă"

Preşedintele Comisiei de anchetă privind alegerile din 2009 îl va informa în scris pe preşedintele Klaus Iohannis despre faptul că George Maior s-a prezentat la audieri, dar a refuzat să răspundă la toate întrebările.

Adăugat: 28 August 2017
Ultima actualizare:29 August 2017

Politica Romaneasca
Foto: George Maior, ambasadorul României la Washington
trimite pe mail

Membrii comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile din 2009 au decis prin vot să îl informeze în scris pe preşedintele Klaus Iohannis că ambasadorul României la Washinton, George Maior, s-a prezentat la audieri, dar a refuzat să răspundă la toate întrebările.

Preşedintele comisiei, deputatul PSD Oana Florea, a precizat că rămâne la latitudinea şefului statului să ia o decizie în acest caz.

"Nu aştept nimic, decât îl informez cu privire la faptul că domnul Maior, în calitate, acum, de ambasador, s-a prezentat la comisie, iar membrii comisiei care au votat se pare că nu au fost satisfăcuţi de răspunsurile primite şi consideră că nu e în regulă această atitudine a domnului Maior. Rămâne la latitudinea preşedintelui ce decizie va lua", a spus Oana Florea. 

La audierile din comisie, George Maior, care în 2009 era directorul SRI, a recunoscut că în seara scrutinului prezidenţial a fost acasă la Gabriel Oprea, însă, a susţinut el, pentru un eveniment privat.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
28 August 2017
Ultima actualizare:
29 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza