George Becali, o sancţiune anulată

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au admis cererea lui Gigi Becali şi au anulat sancţiunea primită de acesta pentru folosirea cartelei telefonice, ce aparţinea altui deţinut.

Adăugat: 17 Octombrie 2013
Ultima actualizare:17 Octombrie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

George Becali l-a adus la proces ca martor pe deţinutul a cărui cartelă a folosit-o ca să vorbească la telefon, acesta declarând că este o practică în închisoare iar directorul penitenciarului a spus că acest lucru nu reprezintă o problemă.

El a susţinut că a fost sancţionat pe nedrept, că situaţia sa era cunoscută şi nu înţelege de ce nu s-a luat vreo măsură atunci când a vorbit la telefon.

Avocatul lui Becali, Bogdan Vlad, a declarat, după ce l-a vizitat pe acesta la penitenciar, că există tensiuni între clientul său şi conducerea penitenciarului, dovadă fiind sancţiunea primită de acesta de a nu mai participa la activităţi sportive şi culturale, întrucât a folosit cartela unui deţinut pentru a telefona în afara închisorii, informează Agerpres.

Tribunalul Bucureşti a decis, pe 27 iunie, după ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Becali, să îi aplice acestuia un spor de şase luni de închisoare, finanţatorul Stelei având astfel o condamnare de trei ani şi jumătate de detenţie.

În schimb, instanţa a respins solicitarea lui Becali, de a i se modifica regimul de detenţie, din cel semideshis în deschis, şi, totodată, nu i-a fost acordată nici permisiunea de a ieşi din penitenciar.

Prin ridicarea acestei sancţiuni, lui George Becali i se aduce o şansă în plus, în momentul când va cere liberarea condiţionată şi, totodată, va avea o şansă mai mare pentru a cere permisiune pentru o zi, pentru a merge la familia sa.
 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Radio România
Adăugat:
17 Octombrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza