George Becali, europarlamentar

"Eu nu vin pe nepusă masă (în PNL n.r.). Uite, sunt la palat... sunt împărat. Vin şi cu ceva în buzunar. Am în buzunar trei procente".

Adăugat: 15 Octombrie 2012
Ultima actualizare:15 Octombrie 2012

Politica Romaneasca
Foto: Agerpres
trimite pe mail

USL îl aruncă în bătălia electorală pe Gigi Becali, pentru a candida în acelaşi colegiu unde va candida Dan Diaconescu, considerat "un aliat" al PDL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost mandatat de conducerea PNL să negocieze candidatura lui Gigi Becali la parlamentare, pe listele USL.

Gigi Becali le-a transmis liderilor  PNL care se opun înscrierii sale în partid că el nu vine să cerşească şi că  aduce "procente în buzunar şi imagine".

"Trebuie să fie toată lumea de acord sau trebuie toată lumea să mă iubească sau să mă agreeze? Sunt oameni şi oameni. Alţii te iubesc, alţii nu-i intereresează, alţii te urăsc, alţii nu te agreează, alţii te agreează. E opţiunea fiecăruia. Eu nu m-am dus la PNL să cerşesc. Eu le-am oferit ceva în schimbul a ceva. Dacă e atractiv ceea ce le-am oferit, bine, dacă nu asta e... Ce, eu sunt cerşetor? Dau procente, dau imagine, dau cutare... pentru mare lucru, un post dintr-un colegiu", a spus  Becali.

Becali i-a criticat pe liberalii care au spus despre el că vine în PNL pe nepusă masă.

"Credeţi că asta este crucial pentru mine în viaţă? Eu am vrut să fac ceva, ce cred că e bine pentru România, pentru USL, pentru mine. Vreau să nu mai consum energia într-un partid mic, să fac eu totul şi să nu realizez nimic. Au fost fel de fel de voci. Fiecare om are gândirea lui, nu poate să te iubească toată lumea... Sunt unii care nu se văd în discursul tău public şi e normal să nu te iubească şi să te urască. Au zis unii că vin pe nepusă masă. Eu nu vin pe nepusă masă. Ce, nu am ce să mănânc? Uite, sunt la palat... sunt împărat. Vin şi cu ceva în buzunar. Am în buzunar trei procente. Nu stau să mă cert cu nimeni", a declarat Becali.

Nu toţi liderii liberali agreează o eventuală candidatură a lui Becali din partea PNL.

Liderul deputaţilor PNL, Călin Popescu Tăriceanu afirmă  că "nu merită să fie discutat un asemenea subiect în şedinţa conducerii PNL".

De alfel, mai multe voci din PNL au criticat intenţia ca Becali să vină în PNL şi să candideze la alegeri.

Printre liderii PNL care şi-au exprimat public nemulţumirea se numără Puiu Haşotti, Relu Fenechiu şi Mircea Diaconu.


 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
15 Octombrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza