Gabriela Firea: Într-un interval de timp rezonabil transportul în comun va deveni gratuit

Primarul General ales al Capitalei, Gabriela Firea susţine că într-un interval de timp rezonabil transportul in comun va deveni gratuit in Bucuresti, după îndeplinirea câtorva condiţii esenţiale.

Adăugat: 10 Iunie 2016
Ultima actualizare:10 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Facebook
trimite pe mail

Într-un comunicat de presă, aceasta arată că în ciuda declaraţiilor politice care combat proiectul său, va demonstra că propunerea  este corectă şi în interesul tuturor bucureştenilor.

Astfel, menţionează Gabriel Firea, măsurile vor fi aplicate într-un timp rezonabil şi presupun, printre altele,  bandă proprie pentru autobuzele RATB, taxi şi salvări-pompieri, completarea flotei regiei cu 300  de autobuze, curăţenie in autobuze, siguranţa călătorilor, aer conditionat vara şi gratuitate, pentru început, înainte si după vârfurile orare de trafic.

"Angajatii RATB nu au de ce sa se ingrijoreze. Eu vreau sa creez locuri de munca, nu sa contribui la cresterea somajului. Toate aceste masuri inseamna o buna guvernare locala. Cei care sunt impotriva fac politica, nu administratie. Eu vreau rezultate pentru bucuresteni si, la fel ca in campanie, nu voi polemiza cu nimeni, voi fi doar in dialog cu locuitorii Capitalei", mai arată Gabriela Firea în comunicat.
Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
10 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza