Gabriela Firea devine preşedinte interimar al PSD Bucureşti. Robert Negoiţă a demisionat

Gabriela Firea a fost numită preşedinte interimar al PSD Bucureşti.

Adăugat: 9 Februarie 2016
Ultima actualizare:26 Februarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Gabriela Firea
trimite pe mail

Robert Negoiţă s-a retras de la conducerea PSD Bucureşti, în locul acestuia fiind numită preşedinte interimar Gabriela Firea, a anunţat, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea.

Robert Negoiţă a fost numit secretar regional pe regiunea Bucureşti-Ilfov.

"Domnul Robert Negoiţă astăzi a decis să se retragă din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Bucureşti şi a propus-o pe doamna Gabriela Firea ca preşedinte interimar, pentru ca şansele acestei colege să crească, în condiţiile în care Gabi Firea pentru noi este prima opţiune ca şi candidat pentru Primăria Generală a Capitalei. De asemenea, pentru faptul că un coleg de-al nostru, Ilie Rafael, a făcut nişte afirmaţii în presă care încalcă în mod flagrant Codul de Conduită şi, chiar dacă nu era acel Cod de Conduită adoptat, măsura era aceeaşi, pentru aceste lucruri a fost exclus din partid. Atacuri împotriva unui coleg de partid care nu sunt permise", a anunţat Dragnea.

Firea a declarat, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, că îi mulţumeşte lui Robert Negoiţă pentru încredere şi a spus că va face o echipă unită cu acesta, în interesul bucureştenilor.

Ea a spus că îşi propune să elimine disensiunile din interiorul Organizaţiei PSD Bucureşti.

Rizea, schimbat din funcţie

Cristian Rizea a fost suspendat din funcţia de preşedinte al PSD sector 5, interimatul fiind preluat de Ligia Moldovan.

"De asemenea, pentru faptul că Organizaţia PSD Sector 5 intenţionase să organizeze un miting împotriva unui alt coleg de partid, astăzi domnul Cristian Rizea a fost suspendat pe o perioadă de 6 luni din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Sector 5 şi conducerea interimară a organizaţiei a fost preluată de doamna Ligia Moldovan, care este preşedinta Organizaţiei de Femei", a anunţat Liviu Dragnea.

Fifor o înlocuieşte pe Rovana Plumb la şefia Consiliului Naţional

Senatorul PSD Mihai Fifor a fost ales astăzi, cu unanimitate de voturi, preşedinte al Consiliului Naţional al PSD.

El o înlocuieşte în funcţie pe Rovana Plumb, care a renunţat la conducerea acestui for pe motiv că structura şi atribuţiile acestuia au fost modificate anul trecut de Congresul PSD.

Din Consiliul Naţional fac parte acum parlamentari, europarlamentari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, primari, iar liderul PSD Liviu Dragnea susţine aici că trebuie să se regăsească elita partidului.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
9 Februarie 2016
Ultima actualizare:
26 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza