Gabriela Firea, bilanț la un an de la preluarea mandatului

Primarul general a declarat, la un an de la preluarea mandatului, că a reușit să deblocheze zeci de șantiere din capitală și a alocat 90 de milioane de euro pentru sănătate.

Adăugat: 23 Iunie 2017
Ultima actualizare:23 Iunie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Gabriela Firea, primarul general al Capitalei
trimite pe mail

La un an de la preluarea mandatului, primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a precizat că a dus la îndeplinire o serie de proiecte importante.

Printre acestea, alocarea a 90 de milioane de euro pentru sănătate, pentru cele 19 spitale din subordinea Primăriei şi pentru dotarea cabinetelor medicale şcolare şi a celor de stomatologie, dar şi finalizarea lucrărilor pe unele şantiere.

"Am reuşit să deblocăm zeci de şantiere din capitală. Oraşul a prins viaţă. Acolo unde nu se lucra de aproape doi ani, s-a lucrat. S-au şi finalizat unele obiective de investiţii, altele sunt în curs de finalizare. De asemenea, o mare realizare a acestui an este aceea că am avut curajul să spunem 'stop' contractelor păguboase pentru capitală. Ani de-a rândul, aceleaşi firme câştigau toate licitaţiile din Bucureşti. Nu este normal. Am avut, de asemenea, curajul să stârpim firmele căpuşă de la cele două mari regii ale capitalei: RADET şi RATB. În sfârşit, se lucrează acum transparent, pe proceduri. Există un mediu economic sănătos", a spus Firea.

Potrivit reporterului Radio România Actualităţi, Atena Teognoste, edilul capitalei promite că în viitor va construi şase cartiere de locuinţe în fiecare sector pentru tineri şi persoanele defavorizate, dar şi spaţii pentru educaţie şi petrecerea timpului liber.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
23 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza