Gabriel Sandu, ministrul Comunicaţiilor

"Premierul şi-a pus mandatul pe masă, s-a făcut un vot! Partidul i-a dat încredere deplină, se va face remaniere! Nu s-a facut analiza individuală a fiecărui ministru, pentru că ar fi fost subiectivă!"

Adăugat: 2 Septembrie 2010
Ultima actualizare:2 Septembrie 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Guvernul Emil Boc va fi remaniat, potrivit deciziei care a fost luată miercuri seara în şedinţa Partidului Democrat-Liberal.


Primul-ministru a prezentat o evaluare a Executivului şi le-a cerut parlamentarilor şi miniştrilor formaţiunii punctul de vedere în privinţa activităţii guvernului şi a şefilor de ministere.


Premierul Emil Boc a declarat, la finalul şedinţei democrat-liberalilor, că a prezentat în cadrul întâlnirii doua variante: depunerea mandatului actualului Guvern si remanierea.


Boc a precizat că grupurile parlamentare au optat pentru remaniere, iar discuţia va continua în Colegiul Director de joi.Ministrul Economiei Adrian Videanu a declarat , după şedinţă că nu s-au discutat nume de persoane, iar aprecierile legate de miniştri, le-a făcut premierul.Printe numele vehiculate în presă pentru remaniere se numără Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, Mihai Şeitan, ministrul Muncii, Mihail Dumitru, minisrul Agriculturii şi Gabriel Sandu, ministrul Comunicaţiilor.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
2 Septembrie 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza