Gabriel Oprea: UNPR susţine continuarea guvernării

UNPR susţine continuarea guvernării în actuala formulă politică, reafirmându-şi sprijinul pentru primul-ministru Victor Ponta şi pentru executivul pe care acesta îl conduce.

Adăugat: 17 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:17 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Gabriel Oprea, preşedintele UNPR
trimite pe mail

Uniunea Naţională pentru Progresul României susţine continuarea guvernării în actuala formulă politică, reafirmându-şi sprijinul pentru primul-ministru Victor Ponta şi pentru executivul pe care acesta îl conduce.

Într-un comunicat al preşedintelui UNPR, Gabriel Oprea, se arată că Uniunea îşi respectă cuvântul dat şi, în concordanţă cu aşteptările propriilor alegători, îşi manifestă susţirea pentru continuarea guvernării.

"În contextul rezultatului alegerilor pentru funcţia de preşedinte al României, UNPR susţine continuarea guvernării în actuala formulă politică, reafirmându-şi sprijinul pentru primul-ministru Victor Ponta şi pentru Executivul pe care acesta îl conduce", se arată în comunicat.

Liderul UNPR subliniază faptul că partidul său şi-a mobilizat toate forţele, dovadă în acest sens fiind faptul că Victor Ponta a câştigat alegerile în 87% din cele 69 de localităţi conduse de primari UNPR, inclusiv în municipii-reşedinţă de judeţ, cum sunt Călăraşi, Drobeta Turnu Severin, precum şi în alte municipii.

"Uniunea Naţională pentru Progresul României şi-a făcut datoria atât din punct de vedere politic, cât şi instituţional, acţionând în deplin respect faţă de români şi faţă de instituţiile statului".În acest sens, dovadă stă şi modul în care Ministerul Afacerilor Interne - portofoliu deţinut de preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea - a organizat şi a asigurat desfăşurarea alegerilor pe teritoriul României", se mai scrie în comunicatul remis presei şi semnat de GABRIEL OPREA, Viceprim-ministru pentru securitate naţională.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Alina Stănuţă
Adăugat:
17 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza