Gabriel Oprea reafirmă sprijnul UNPR pentru Guvernul Ponta

Președintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, astăzi, la Galați, că parlamentarii UNPR nu vor vota moțiunea de cenzură depusă în Parlament de PNL.

Adăugat: 26 Septembrie 2015
Ultima actualizare:26 Septembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Gabriel Oprea, preşedintele UNPR
trimite pe mail

 Potrivit lui Gabriel Oprea, UNPR sprijină actuala coaliție de guvernământ, considerând că “este un Guvern bun”, dovadă indicatorii economici.

Totodată, liderul UNPR și-a reiterate sprijinul și față de președintele României, Klaus Iohannis.

Vicepremierul Oprea a mai declarat la Galaţi că în prezent, România nu este sub presiune migraţionistă, iar autorităţile au luat toate măsurile pentru menţinerea siguranţei naţionale.

Gabriel Oprea reamintit că, în problema refugiaţilor, ţara noastră s-a oferit să preia 1.785 de persoane, deşi a votat, împreună cu Slovacia, Cehia şi Ungaria, împotriva sistemului de cote obligatorii.

Vicepremierul a mai declarat că pe teritoriul României există 6 centre de primire a refugiaţilor la care se adaugă cele două tabere amenajate în judeţul Timiş.

Gabriel Oprea a participat, astăzi, la Galați, la întâlnirea filialelor din Regiunea 2 S-E, la care au participat lideri ai filialelor județene din Galați, Constanța, Tulcea, Vrancea și Buzău.

Alături de Gabriel Oprea s-au mai aflat și reprezentanți ai conducerii UNPR de la București, respectiv, secretarul general Neculai Onțanu, vicepreședinții Laurențiu Chirvăsuță (deputat de Galați) și Marius Stan (primar al municipiul Galați), Cristian Popescu Piedone și Simona Man.

UNPR și-a consolidat “brandul partidului – siguranță și prosperitate pentru români”, a mai spus Gabriel Oprea, adăugând că tot în cadrul acestei întâlniri, Marius Stan, actualul primar al municipiului Galați a fost ales președinte al organizației municipale UNPR Galați, informează corespondentul RRA.Autor:
Maria Măndiţa
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
26 Septembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza