Gabriel Oprea poate fi urmărit penal

Senatorii au votat pentru cererea DNA privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea cu 71 de voturi "pentru" şi 52 "împotrivă". Un vot a fost anulat.

Adăugat: 24 Februarie 2016
Ultima actualizare:24 Februarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Gabriel Oprea la Senat. Sursa: captură TV
trimite pe mail

Senatorul UNPR Gabriel Oprea poate fi urmărit penal, au decis senatorii prin vot.

El este cercetat pentru abuz în serviciu, într-un nou dosar.

Senatorii au aprobat cererea de începere a urmăririi penale a senatorului UNPR Gabriel Oprea, fost vicepremier, cu 71 de voturi "pentru", 52 "împotrivă" şi 1 vot anulat.

Gabriel Oprea este acuzat de DNA pentru abuz în serviciu în dosarul în care sunt acuzaţi foşti şefi ai Departamentului de Informaţii şi Protecţie din Ministerul de Interne.

În acestă dimineaţă, senatorul UNPR Gabriel Oprea le-a solicitat colegilor să voteze împotriva cererii DNA şi a spus că este nevinovat.

El a menţionat că în timpul mandatului său au fost achiziţionate legal 5.000 de maşini şi toate instituţiile din domeniul Apărării au identificat ameninţări la adresa fostei conduceri a Ministerului de Interne, inclusiv la adresa sa.

La această oră (ora 12.00) a început dezbaterea asupra cererii DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a senatoarei PNL Doina Tudor, acuzată de luare de mită.Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza