Gabriel Oprea: Coaliţia va rămâne la guvernare şi după 2012

Liderii UNPR susţine că actuala coaliţie va păstra puterea şi anul viitor pentru că măsurile anticriză ale Guvernului au fost juste şi corecte.

Adăugat: 12 Noiembrie 2011
Ultima actualizare:12 Noiembrie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Actuala coaliţie va rămâne la guvernare şi dupa 2012, a declarat la Craiova, liderul UNPR,  Gabriel Oprea.

El  a precizat ca UNPR a intrat în coaliţie pentru ca România să nu se îndrepte spre un dezastru.

Oprea  a mai spus ca măsurile Guvernului au fost juste şi corecte iar, astăzi, ţara noastră este dată drept exemplu în presa internaţională şi de către FMI şi Banca Mondială.

UNPR vrea Parlament unicameral

Presedintele UNPR, Marian Sârbu, a declarat  la Craiova ca Romania are nevoie un Parlamanet unicameral.

El  a mai precizat ca formaţiunea sa susţine o nouă organizare teritorială a ţării, aceasta măsură fiind necesară pentru absorbţia de fonduri europene.

Sârbu a mai spus ca Guvernul Romaniei trebuie restrâns, subliniind necesitatea creării a trei ministere cu caracter integrator, şi anume un minister al Economiei, Finanţelor si Muncii, un minister al Sănătăţii şi Protecţiei Sociale, un singur minister pentru Cultură, Educaţie şi Cercetare.

Marian Sârbu a mai subliniat că sistemul de pensii va trebui sa capete mai multa sustenabilitate financiară precizând şi că asistenţa socială trebuie centrată pe nevoile copiilor şi ale vieţii de familie.

La Craiova s-a desfasurat, sâmbătă,  reuniunea regionala a organizatiilor UNPR din regiunea de dezvoltare IV Sud-Vest Oltenia, eveniment la care au participa liderii UNPR,  Gabriel Oprea, Marian Sârbu si Cristian Diaconescu alături de vicepreşedinţi ai partidului, preşedinti de organizaţii judeţene, parlamentari si membri progreşti.Autor:
Florin Firu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
12 Noiembrie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza