Gabriel Oprea a fost desemnat prin decret premier interimar

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilităţii exercitării atribuţiilor de prim-ministru de către Victor Ponta.

Adăugat: 22 Iunie 2015
Ultima actualizare:22 Iunie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Gabriel Oprea, premier interimar
trimite pe mail

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 22 iunie a.c., Decretul de desemnare a domnului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului României, pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de prim-ministru de către domnul Victor-Viorel Ponta", se precizează în comunicatul Adminstraţiei Prezidenţiale.

Premierul Victor Ponta i-a solicitat preşedintelui Klaus Iohannis, ca, în baza prevederilor constituţionale, să îi prelungească interimatul vicepremierului Gabriel Oprea.

Potrivit comunicatului guvernului, Victor Ponta se află în perioada de recuperare, după intervenţia chirugicală pe care a suferit-o la picior, şi are nevoie de maximum 4 săptămâni pentru a-şi putea relua activitatea la guvern.

"Prim-ministrul Victor Ponta va delega toate atribuţiile de coordonare a Guvernului către viceprim-ministrul Gabriel Oprea şi îi asigură pe toţi cetăţenii României că va reveni la birou în cel mai scurt timp posibil", menţionează comunicatul.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
22 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza