Funcţionar public din Primăria sectorului 3, reţinut

Vlad Damian este acuzat că a primit de la un martor denunţător un autoturism, în schimbul eliberării unei autorizaţii de construire pentru un imobil.

Adăugat: 29 Octombrie 2015
Ultima actualizare:29 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Un expert de la Direcţia Urbanism din Primăria Sectorului 3, Vlad Damian, a fost reţinut pentru luare de mită pentru luare de mită, trafic de influenţă şi  proxenetism.

Potrivit procurorilor, anul trecut, Vlad Damian, a primit de la un martor denunţător un autoturism pentru a îndeplini toate formalităţile necesare pentru eliberarea unei autorizaţii de construire pentru un imobil.

Ulterior, el i-a pretins martorului denunţător bani sau alte foloase pentru a-şi exercita influenţa pe lângă funcţionari publici din cadrul Poliţiei Locale Sector 3 – Biroul Disciplina în Construcţii, pentru a nu fi amendat sau a primi o amendă mai mică.

Pe de altă parte, potrivit reporterului RRA Diana Surdu, în perioada august-octombrie 2015, Vlad Damian a înlesnit practicarea prostituţiei de către două persoane, punându-le acestora la dispoziţie un imobil, în schimbul unor foloase de pe urma acestei activităţi.

Expertul va fi prezentat astăzi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
29 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza