Funar: Partidele vor să manipuleze electoratul cu sondaje falsificate

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, a declarat, marţi, la Sibiu, că partidele parlamentare vor să manipuleze electoratul cu sondaje de opinie falsificate.

Adăugat: 29 Mai 2012
Ultima actualizare:29 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderul PRM speră ca sibienii să voteze în cunoştinţã de cauză şi nu influenţaţi de aceste sondaje. 

De asemenea, Gheorghe Funar atrage atenţia electoratului să fie atent cui îi va acorda votul în 10 iunie şi susţine că foarte mulţi aleşi locali nu îşi asumă responsabilităţile după ce şi-au luat funcţiile în primire.  
 
Funar şi-a exprimat speranţa că oamenii nu se vor mai lăsa păcăliţi şi vor vota cu PRM.
 
"Marea majoritate a primarilor şi-au angajat administrator public şi au intrat în concediu patru ani de zile. Nu au nicio atribuţie, nicio responsabilitate, nu semnează nimic şi este angajat un administator public căruia primarul sau preşedintele consiliului judeţean îi pasează toate atribuţiile, inclusiv de ordonator principal de credite, şi, spre deosebire de celelalte feluri de concedii care vă sunt cunoscute, au apărut două feluri de concedii, cele mai lungi din România din 2004 încoace: concediul de primar şi concediul de preşedinte de consiliu judeţean", a spus Funar.  
 
El aminteşte că PRM îl are pe Dorin Flucuş drept candidat pentru Primăria Sibiu şi pe Emil David pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.


Autor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
29 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza