Funar atrage atenţia electoratului să fie atent cui îi va acorda votul în 10 iunie

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, atrage atenţia electoratului să fie atent cui îi va acorda votul în 10 iunie şi susţine că foarte mulţi aleşi locali nu îşi asumă responsabilităţile după ce şi-au luat funcţiile în primire.

Adăugat: 28 Mai 2012
Ultima actualizare:29 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Gheorghe Funar, a declarat, luni, la Sibiu, că partidele care s-au perindat până acum la putere vor să manipuleze electoratul cu sondaje de opinie falsificate.

Funar şi-a exprimat speranţa că oamenii nu se vor mai lăsa păcăliţi şi vor vota cu PRM.

"Marea majoritate a primarilor şi-au angajat administrator public şi au intrat în concediu patru ani de zile. Nu au nicio atribuţie, nicio responsabilitate, nu semnează nimic şi este angajat un administator public căruia primarul sau preşedintele consiliului judeţean îi pasează toate atribuţiile, inclusiv de ordonator principal de credite, şi, spre deosebire de celelalte feluri de concedii care vă sunt cunoscute, au apărut două feluri de concedii, cele mai lungi din România din 2004 încoace: concediul de primar şi concediul de preşedinte de consiliu judeţean", a spus Funar.  

În judeţul Sibiu, Partidul România Mare a înscris în cursa alegerilor locale peste 350 de candidaţi.

Pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu concurează Dorin Flucuş, iar la preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu - Emil David.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Flori Doman
Reporter:
Carmen Vulcan
Adăugat:
28 Mai 2012
Ultima actualizare:
29 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza