Frunda a participat la inaugurarea expoziţiei dedicată comemorării victimelor Holocaustului

Candidatul UDMR la Primăria municipiului Târgu-Mureş, Frunda Gyorgy, a participat la inaugurarea expoziţiei deschise la Palatul Culturii, dedicate comemorării victimelor Holocaustului.

Adăugat: 22 Mai 2012
Ultima actualizare:22 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul UDMR la Primăria municipiului Târgu-Mureş, Frunda Gyorgy, a participat la inaugurarea expoziţiei deschise la Palatul Culturii, dedicate comemorării victimelor Holocaustului, unde a afirmat că "dacă aş avea puterea să schimb istoria, aş readuce în oraş pe cei plecaţi de aici: evrei, nemţi, saşi, români şi maghiari".

Fotografiile ce fac parte din arhiva Centrului Memorial al Holocaustului din Budapesta prezintă detalii ale taberelor de concentrare, modul inuman de tratare al celor deportaţi în lagărele morţii.

"Trebuie să ne amintim şi să vorbim despre Holocaust pentru a-i învăţa pe copiii noştri că un astfel de moment nu se mai poate repeta. Antisemitismul şi rasismul nu fac bine nimănui. Nu putem discrimina pe evrei, rromi, maghiari, sau homosexuali, pe nimeni în această lume!", a subliniat, în discursul său, Frunda.

Candidatul UDMR a adăugat că "dacă aş avea puterea să schimb istoria, aş readuce în oraş pe cei plecaţi de aici: evrei, nemţi, saşi, români şi maghiari. Oraşul nostru este renumit pentru toleranţa sa".
 Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
22 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza