Fostul ministru de interne, Petre Tobă, audiat în dosarul " Bogdan Gigină"

Fostul şef al Poliţiei Române, Petre Tobă, şi fostul şef al Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă, s-au prezentat astăzi la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiaţi în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

Adăugat: 24 Octombrie 2017
Ultima actualizare:24 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Petre Tobă, fost ministru de interne
trimite pe mail

În acest caz au fost puşi sub acuzare pentru ucidere din culpă fostul vicepremier Gabriel Oprea şi administratorul firmei care executa lucrări în zona în care s-a produs accidentul, de asemenea, şeful echipei care efectua aceste lucrări - transmite reporterul RRA, Mădălina Verman.

Amintim că poliţistul Bogdan Gigină a murit în urmă cu aproximativ doi ani, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, în timp ce făcea parte din dispozitivul de însoţire a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

Pe 28 octombrie 2015, Gabriel Oprea preciza, după ce a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti în dosarul privind decesul poliţistului Bogdan Gigină, că el nu a beneficiat de "nimic în plus" faţă de ceilalţi miniştri de Interne.

"Eram în timpul serviciului, îmi făceam datoria. Am declarat procurorilor toate aceste lucruri. Nu am voie să spun mai mult decât am declarat. Vreau să vă spun că n-am avut nimic în plus faţă de ce au avut toţi ceilalţi miniştri de interne. Am trimis toate documentele şi vreau să ştiţi că în toată activitatea mea de ministru sau vicepremier nu am încălcat legea", a declarat la aceea dată, Gabriel Oprea
 Autor:
Mădălina Verman
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
24 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza