Fonduri europene pentru beneficiarii PNDR 2014 -2020

Prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală se acordă fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană şi de Guvern pentru dezvoltarea economico - socială a spaţiului rural din România.

Adăugat: 15 Iulie 2018
Ultima actualizare:15 Iulie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Fonduri europene de aproape 846 de milioane de euro vor fi disponibile pentru beneficiarii Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 -2020.

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a anunţat astăzi că va deschide, în perioada iulie - septembrie 2018, mai multe sesiuni de depunere de proiecte pentru submăsurile din acest program.

Una dintre cele mai aşteptate se referă la investiţiile în exploataţiile agricole şi are prevăzute fonduri în valoare de 303 milioane de euro.

O altă submăsură cu fonduri considerabile va finanţa investiţile pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice - componenta irigaţii.

Prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală se acordă fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană şi de Guvern pentru dezvoltarea economico - socială a spaţiului rural din România.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
15 Iulie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza