Florin Cîțu versus Ludovic Orban. Războiul declarațiilor la Congresul PNL

Premierul Florin Cîţu a afirmat în faţa Congresului PNL că este un liberal autentic, în timp ce Ludovic Orban a spus că el este garantul unităţii PNL.

Adăugat: 25 Septembrie 2021
Ultima actualizare:25 Septembrie 2021

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Florin Cîţu a afirmat în faţa Congresului PNL că este un liberal autentic, care susţine politici liberale în economie şi care și consideră adevăraţi eroi pe antreprenori.

Noua echipă pe care o propune Florin Cîţu, dacă ajunge preşedintele PNL, este una care va moderniza România, folosind principiile liberale.

Florin Cîțu: Votaţi noul mod de a face politică, votaţi o echipă! Vă garantez că, atât timp cât voi fi preşedinte al PNL, deciziile le vom lua împreună. Mă voi bate pentru PNL, aşa cum nu au ştiut, nu au vrut sau nu au putut alţii să o facă. Vă vreau alături de mine în această bătălie, care nu este doar a PNL, ci şi a României.

La rândul său, Ludovic Orban, care doreşte să obţină un nou mandat de preşedinte al liberalilor, a susţinut în faţa Congresului că el este garantul unităţii PNL, l-a criticat pe Florin Cîţu, despre care a spus că nu ar fi un prim-ministru cu care liberalii să se poată mîndri.

Ludovic Orban: ?de a rămâne principalul partid de guvernământ prin refacerea coaliţiei de guvernare, care este singura coaliţie onorabilă, singura coaliţie care are un program de guvernare care poate să ducă România în direcţia bună. Iar pentru acest lucru, după Congres, cum ne vom prezenta în faţa partenerilor noştri din coaliţie dacă ă va fi ales cel care a provocat criza, în loc să fie ales cel care are soluţia la criză?Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
25 Septembrie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza