Florin Cîţu promite că programele începute de actuala guvernare vor fi continuate

Florin Cîţu declară că proiectul de buget va fi definitivat după încheierea negocierilor privind formarea unei majorităţi parlamentare care să susţină un guvern de centru-dreapta.

Adăugat: 20 Decembrie 2020
Ultima actualizare:20 Decembrie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Florin Cîțu. Sursa: Facebook
trimite pe mail

Actualul ministru de finanţe, Florin Cîţu - propunerea coaliţiei PNL-USR-PLUS-UDMR pentru funcţia de premier - promite că programele începute de actuala guvernare vor fi continuate, iar sumele alocate acestora se vor regăsi în bugetul pentru anul viitor.

El a declarat astăzi, la Palatul Parlamentului, că proiectul de buget va fi definitivat după încheierea negocierilor privind formarea unei majorităţi parlamentare care să susţină un guvern de centru-dreapta:

Florin Cîţu: Bineînţeles că ştim exact necesarul pentru fiecare minister: de ce este nevoie, ce proiecte trebuiesc finanţate, aşa cum le avem astăzi. După ce se vor finaliza negocierile, vom avea şi proiectele noi care apar cu acest program de guvernare şi atunci, bineînţeles că vor fi făcute câteva realocări în bugetul de anul viitor, dar nu sunt mari diferenţe. Vom continua o mare parte din proiectele începute în 2020.

În privinţa majorării salariului pe economie de la 1 ianuarie, Florin Cîţu susţine că discuţiile trebuie continuate cu sindicatele şi patronatele pentru a găsi o solutie agreată de toate părţile, ne-a transmis redactorul RRA, Cătălin Purcaru.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
20 Decembrie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza